Kubikmeter -Mer noggranna än de flesta?

Är det så? Vi vet faktiskt inte om vi är mer noggranna än andra men vår ambition är att alltid göra ett korrekt utfört arbete, så när vi sätter oss bilen och åker därifrån kan vi nicka till varandra och säga att det är vi som gjort det. Lite yrkesstolthet helt enkelt. Det innebär inte att vi överarbetar det som vi gör eller kostar mer. Vi pratar med dig. Vi stämmer av dina ambitioner och sen så försöker vi göra precis det du förväntar dig.

Vi som jobbar på Kubikmeter är personer som gillar träd, människor och relationer. Vi blir glada när det blir vackert, rent och snyggt städat.  Det känns bra. Vi blir glada av att prata med dig och se att du är nöjd. Är det något vi inte kan svara på säger vi det. Vi gissar inte. Men vi tar reda på.

Grundaren Jonas Malmqvist

Jag som grundare har erfarenhet av skogsbruk plantering och trädfällning sedan barnsben och äger fortfarande en stor skogsfastighet i Småland. Jag har klättrat i träd som arboristlärling i Göteborg efter en karriär som civilingenjör och klippklättrare. Gillar att hänga högt i träd, men att prata med kunder och se deras leeende när vi är klara är nog det allra bästa. Anlita oss när du behöver hjälp med trädfällning och beskärning av träd i olika storlek. Då vet du att du får utbildad, kunnig, säkerhetsfokuserad och ansvarsförsäkrad hjälp!

Arboristen Kalle Dahl

Kalle energisk och driven arborist med en förkärlek för den perfekta beskärningen. Har en spretig bakgrund med en slöjdlärarutbildning i botten. Numera en utbildad arborist från Hvilan yrkesskola. Omtänksam och alltid på alerten.  Har alltid minst ett latinskt trädnamn  till hands!

Startår: 2020
Organisationnummer: 559245-1156
Moms:  SE559245115601

 

Vi har F-skattsedel och är registrerade som arbetsgivare.

Och vi är försäkrade. Självklart har vi en ansvarsförsäkring som täcker skador upp till 10 miljoner SEK.